Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/eenleuk/domains/eenleukdagjeuit.nl/public_html/wp-content/plugins/fetch_url_links/fetch_url_links.php on line 243
10 beste reizen voor gezinsvriendelijke bestemmingen - Een Leuk Dagje Uit
Adventure

10 beste reizen voor gezinsvriendelijke bestemmingen

nen, in de magie van de bergen wil duiken of aan het strand wil luieren, wij hebben reisideeën voor elk soort gezin. Anne Liles, reisadviseur en oprichter van The Travel Studio, merkt een sterke interesse op in het bezoeken van Europese steden zoals Londen en Parijs, terwijl Katherine Rogers, winnares van de Good Housekeeping 2023 Family Travel Awards, een stijgende vraag naar once-in-a-lifetime ervaringen ziet die alle leeftijden aanspreken.

Als je bende snakt naar een strandvakantie, ga dan naar Myrtle Beach in South Carolina voor kalme kusten en een scala aan kindvriendelijke attracties. Het Ripley’s Aquarium van Myrtle Beach, het Family Kingdom Amusement Park en de minigolfbanen trekken jongere reizigers aan, terwijl de nabijgelegen Smoky Mountains wandel- en kampeeravonturen bieden voor oudere kinderen en tieners. De zomer is het hoogseizoen, maar het vroege voorjaar of de herfst kunnen hetzelfde zonnige zand en minder drukke activiteiten bieden.

Williamsburg, Virginia is de droom van een geschiedenisliefhebber met levende musea zoals The Strong Museum of American History en het huis uit 1750 van George Washington. Kinderen kunnen een stap terug in de tijd nemen in het nabijgelegen Genesee Country Village and Museum, waar historische bezienswaardigheden onder meer 19e-eeuwse huizen zijn, zoals het landgoed Kykuit van Rockefeller en Philipsburg Manor uit het koloniale tijdperk. Nabijgelegen Lake Ontario-parken zoals Ontario Beach Park aan de zuidoever van het meer trekken gezinnen aan om te zwemmen, vissen en varen. Het DoubleTree by Hilton Rochester hotel in het centrum van Rochester is een goede optie voor gezinnen met zijn gratis ontbijt, koekjes bij het inchecken en een dakterras met uitzicht op de kunstbuurt van de stad.

Hershey, Pennsylvania is een zoete bestemming voor chocoladeliefhebbers met een ode aan de oprichter van het snoepbedrijf in Hersheypark met een breed scala aan attracties en waterglijbanen. Andere hoogtepunten zijn het Hershey Story Museum en het Hersheypark Camping Resort met Hersheypark-tickets inbegrepen. De Hershey Lodge en Hotel Hershey hebben ook suites met stapelbedden, ideaal voor broers en zussen die een kamer delen. Een cruise naar de Galapagos Eilanden is een once-in-a-lifetime ervaring waarbij gezinnen bedreigde diersoorten zoals zeeschildpadden en zeeleguanen in hun natuurlijke omgeving kunnen zien. U kunt een landtour door de archipel boeken of kiezen voor een cruise die tussen verschillende eilanden springt. Hoe dan ook, de reis zal onvergetelijk zijn voor het hele gezin.

Overweeg een resort op de Bahama’s voor een Caribische ontsnapping dicht bij huis. Atlantis biedt een mix van ontspanning en avontuur, met zijn Atlantis Kids Adventures-club voor kinderen van 3 tot 12 jaar en een nachtclub van 14.000 vierkante meter voor tieners. Deze winnaar van de GH 2023 Family Travel Award heeft een scala aan zwembaden en stranden, een spa, een casino en restaurants voor volwassenen. Het pand heeft ook appartementen met maximaal vijf slaapkamers, waardoor het gemakkelijk is voor grote families en vrienden om bij elkaar te blijven.

Related posts

Uw avontuur plannen – Een voor het organiseren van de perfecte reis

Renco Dorland